fiq-fci.org FIQ Forumi p?r Iniciativa Qytetare

fiq-fci.org
Title: FIQ Forumi p?r Iniciativa Qytetare
Keywords:
Description: FIQ Forumi p?r Iniciativa Qytetare
fiq-fci.org is ranked 27559686 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the united states. It gets 50% of its traffic from the united states .This site is estimated to be worth $1,348. This site has a low Pagerank(0/10). It has 1 backlinks. fiq-fci.org has 43% seo score.

fiq-fci.org Information

Website / Domain: fiq-fci.org
Website IP Address: 148.251.190.158
Domain DNS Server: lynn.ns.cloudflare.com,elma.ns.cloudflare.com

fiq-fci.org Rank

Alexa Rank: 27559686
Google Page Rank: 0/10 (Google Pagerank Has Been Closed)

fiq-fci.org Traffic & Earnings

Purchase/Sale Value: $1,348
Daily Revenue: $3
Monthly Revenue $110
Yearly Revenue: $1,348
Daily Unique Visitors 340
Monthly Unique Visitors: 10,200
Yearly Unique Visitors: 124,100

fiq-fci.org WebSite Httpheader

StatusCode 200
Content-Type text/html
Date Thu, 04 Aug 2016 05:30:53 GMT
Server Apache/2.2.15

fiq-fci.org Keywords accounting

Keyword Count Percentage

fiq-fci.org Traffic Sources Chart

fiq-fci.org Similar Website

Domain Site Title

fiq-fci.org Alexa Rank History Chart

fiq-fci.org aleax

fiq-fci.org Html To Plain Text

FIQ Forumi p?r Iniciativa Qytetare Shqip English Ballina Lajme P?r ne Misioni dhe Vizioni Stafi Donator?t Partner?t Na Kontaktoni Publikime E-Newsletters Raporti Vjetor Raportet Financiare Foto Galeria ?mimi FIDES Image story FIQ n? media Video youtube Nga Web T? rejat e fundit Lajme 12 Korrik 2016 FIQ merr pjes? n? vizit?n studimore t? organizuar nga Bashkimi Europian Projekti EEVG i Bashkimit Europian organizon vizit?n studimore p?r shk?mbimin... Lexo m? shum? Publikime 29 Qershor 2015 Analize legjislacionit te Kosoves lidhur me Filantropine Analize legjislacionit te Kosoves lidhur me Filantropine dhe OJQ-te Lexo m? shum? Lajme 27 Qershor 2016 Ambasador?t e Rinj shpallin Thirrje per aplikim p?r grante deri 1000 euro Forumi p?r Iniciativa Qytetare FIQ, me financim nga National Endowmen for... Lexo m? shum? Donator?t Filantropia Filantropia FIQ beson se ?do qytetar mund t? luaj? rol t? r?nd?sish?m n? zhvillimin e shoq?ris? dhe... Programi i Granteve Programi i Granteve Programi i Granteve ?sht? mund?si e mir? n? p?rkrahjen e iniciativave q? kan? p?r q?llim... Zhvillimi i Q?ndruesh?m Zhvillimi i Q?ndruesh?m FIQ ka identifikuar si tejet t? nevojshme p?rq?ndrimin n? Zhvillim t? Q?ndruesh?m, me q?llim... P?r ne FIQ ?sht? fondacion komb?tar me nj? tradit? t? gjat? t? pun?s me komunitetin. Thelbi i pun?s s? FIQ-it ?sht? zhvillimi i q?ndruesh?m me q?llim nxitjen dhe zhvillimin e komuniteteve lokale n? aspektin socio-ekonomik. FIQ ?sht? themeluar n? vitin 2000 nga nj? grup i vogel nj?r?zish t? vullnetsh?m q? kan? par? nevoj?n e mobilizimit t? qytetar?ve n? proceset vendimmarr?se si pasoj? e luft?s n? Kosov? n? vitet 1998-1999. Nga t? q?nit organizat? q? ka punuar n? ??shtjet e siguris? dhe t? aktivizmit qytetar?, FIQ ?sht? zhvilluar n? nj? fondacion komb?tar n? fusha t? cilat kan? p?r q?llim forcimin e rolit t? qytetar?ve, sikurse n? Zhvillimin e Q?ndruesh?m, Dh?nien e Granteve dhe Promovimin e Filantropis?. Apliko p?r biznes Apliko tani Publikimet 05 Shtator 2015 Kategorit? dhe fituesite e ?mimit FIDES q? nga viti 2009–2014 17 Gusht 2015 FIQ-Saferworld; Nj? histori partneriteti 08 Maj 2015 Manual p?r OJQ rinore 04 Mars 2015 Studim p?r filantropin? n? Kosov? 31 Mars 2014 Raportimi i mediave p?r paqen, konfliktin dhe ??shtjet e siguris? ? sa objektiv dhe i ndjesh?m ndaj konfliktit... 29 Janar 2014 Lypsaria ne Kosove dhe ndikimi i saj ne sigurine e njerezve 21 N?ntor 2013 Analiz? e sistemit t? taksave n? aspektin e Filantropis? n? Kosov? 22 Tetor 2013 Pikepamjet e qytetareve per ceshtjet kryesore te paqes dhe sigurise ne Kosove 22 Tetor 2013 Pikepamjet e qytetareve per ceshtjet kryesore te paqes dhe sigurise ne Kosove 14 Qershor 2013 Aktivizmi qytetar n? Kosov? 30 Maj 2013 Reagimet ne situata emergjente ? pergatitjet dhe mundesite 17 Maj 2013 Procesi i hartimit t? Strategjis? s? re t? Siguris? s? Kosov?s - Gjith?p?rfshirja dhe transparenca 22 Prill 2013 KRIM I R?ND?, VET?M N? LET?R 20 Shtator 2012 Polici i Lagjes - Policimi dhe siguria n? bashk?si 19 Qershor 2012 Politikat e siguris? n? komunikacion 29 Mars 2012 Buxheti i Policis? s? Kosov?s - nevojat p?r buxhet shtes? dhe planifikim m? t? mir? financiar 21 Mars 2012 Kontrolli i armeve te vogla dhe te lehta ne Kosove, progresi dhe sfidat 16 Dhjetor 2011 Reformat n? Policin? e Kosov?s 31 Tetor 2011 Policia e Kosoves, Luftimi i Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit 08 Shtator 2011 Projektet energjetike n? Kosov? 16 Gusht 2011 Procesi i ri-em?rimit, pavar?sia dhe ndikimet 22 Qershor 2011 Forca e Siguris? s? Kosov?s ? n? mes sfidave aktuale dhe vizionit p?r t? ardhmen 20 Maj 2011 Zbatimi i politikave kund?r narkotik?ve ilegal 16 Prill 2011 Zbatimi "politik" i ligjit n? Kosov? 21 Dhjetor 2010 Menaxhimi i integruar i kufirit 20 N?ntor 2010 Sundimi i ligjit, kapacitetet dhe funksionimi i institucioneve 22 Tetor 2010 Sektori i siguris? n? Kosov? pas pavar?sis? 01 Tetor 2009 Funksionimi i administrat?s publike dhe mund?sit? e qytetar?ve 01 Tetor 2009 Siguri n? shkolla nj? mision i pamundur?! 01 N?ntor 2008 P?rmes v?nies n? objektiv 09 Tetor 2008 Siguria n? shkolla: Sfid? p?r qytetar?t dhe institucionet 01 Shkurt 2008 Policimi n? Kosov? 01 Dhjetor 2007 Kosova n? udh?kryq 01 Korrik 2007 Siguria n? shkolla - sfid? p?r komunitet 01 Maj 2007 Siguria njer?zore n? Kosov? - Studim i p?rceptimeve 08 Shkurt 2007 Arm?t e vogla dhe siguria e njer?zve n? Kosov? 01 Dhjetor 2006 Duke krijuar komunitete m? t? sigurta + Shiko t? gjitha Lajme P?r ne Misioni dhe Vizioni Stafi Donator?t Partner?t Na Kontaktoni Publikime E-Newsletters Raporti Vjetor Raportet Financiare Na Kontaktoni Forumi per Iniciativa Qytetare Lagja Pejton, Rr.Sejdi Kryeziu, Blloku 20, nr. 3 10 000 Prishtin?, Kosov? Tel: +381 (0) 38 248 677 www.fiq-fci.org Lidhuni me ne ? 2016 FIQ Forumi p?r Iniciativa Qytetare

fiq-fci.org Whois

Domain Name: FIQ-FCI.ORG